Nieuwjaarsspeech 2018

Een bijzondere gelegenheid om in goed gezelschap vooruit te blikken naar wat 2018 voor jou in petto heeft.

Dat is waar we je met de Nieuwjaarsspeech 2018 toe willen uitnodigen. Om met aandacht stil te staan bij alles wat 2017 je bracht, en bewust de intenties te kiezen waarmee je het komende jaar tegemoet wilt reizen. En daar de woorden bij te vinden die jou kracht, richting en vertrouwen geven om te doen wat je in 2018 te doen staat. Door je eigen nieuwjaarsspeech te schrijven, en die aan je voorgedragen te krijgen door iemand die je dierbaar is.

De juiste woorden
Om je te helpen daarvoor de juiste woorden te vinden, organiseren we behalve de nieuwjaarsbijeenkomst zelf een speciale voorbereidingsdag. De bedoeling van de voorbereidingsdag is om er met enkele oefeningen en handreikingen voor te zorgen dat je de eerste regels van je speech op papier hebt. Een basis van waaruit je op eigen gelegenheid tot je uiteindelijke speech kunt komen. Je hoeft na de voorbereidingsdag alvast niet meer met een blanco papier of scherm te beginnen.

De feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst (met bubbels) vindt begin 2018 plaats bij Ruimte voor Helden in het hart van Den Haag. In aanloop naar deze bijeenkomst vragen we je om zelf iemand uit te nodigen die jouw speech aan je voordraagt. Update: Mijn eigen speech kun je hier nalezen:


~ Lees of kijk meer ~