Een nieuwe maandag (2016/++)

Een uitnodiging om in rust, ruimte en onverdeelde aandacht gezamenlijk, wandelend en in ontmoeting een nieuwe week te beginnen, en te beleven wat er dan te beleven is. Geen haast hebben is een groot goed, en laat zich beter organiseren dan soms lijkt.

Vanaf het vertrekpunt hier thuis wandelen via de waterpomp naar het strand, over het strand naar Kijkduin, terug naar het havenhoofd van Scheveningen en terug de stad in. Het is fijn als je de hele maandag vrijhoudt. Niet omdat we de hele dag gaan wandelen, maar om jezelf een plezier te doen na afloop niet direct iets anders te hoeven doen, en nog na te kunnen genieten, wat dingen te tekenen of op te schrijven. Geen druk te hoeven ervaren van wat er als volgende op de agenda staat.

 • Iedereen is welkom en ik geniet ook nadrukkelijk van de onverwachtse en onderlinge ontmoetingen en nieuwe kennismakingen die daardoor ontstaan.
   
 • Er is geen programma. Wel een vaste route en liefdevolle aandacht voor wat er te beleven is door die route samen af te leggen.
   
 • Eindbestemming is het immer-plezierige Fleur's Koffie op de hoek Weimarstraat / Van Bylandtstraat, waar we doorgaans rond 13 uur aankomen.  

 • Voor je idee: soms wandel ik alleen, meestal zijn er 1 of 2 meewandelaars. Soms meer. We bewegen vrij, dus met meer mensen ontstaat dan gemakkelijk een wisselende samenstelling.

  We vertrekken om 9 uur vanaf hier thuis aan de Cederstraat 138 in Den Haag. 

  Zorg graag voor goede kleding voor het verwachte weer. Een handdoek meenemen is een goed idee, er is bijna altijd wel iemand die een duik wil wagen, ook buiten het gangbare strandseizoen.

  Mail me graag als je van plan bent om op een zekere maandag mee te wandelen, op info(a)photologix(.)nl.


  ~ Lees of kijk meer ~