Horizonobservaties

De horizon nodigt mij uit om mezelf De Juiste Vraag te stellen. Vaak temidden van een veelheid aan ideeën, overwegingen en gedachten. Ten overstaan van de eindeloze verte, vallen de vragen die er niet direct toen doen weg, en blijft De Juiste Vraag over.

Vier keer keek ik inmiddels een etmaal lang naar de horizon, de eerste keer op 10 april 2013. Ik wilde toen weten wat de verhaallijn van mijn boek moest gaan worden. Samen met alchemiste en projectpartner Lie van Schelven bedacht ik de eerste 24-uurs horizonobservatie met als titel Over Eb en Over Vloed.

Volgende edities gingen over het onderzoeken van Moeiteloosheid (Een Vrije Vlucht, 21 september 2013), Dankbaarheid (21 september 2014) en de Landingsplek (Cleared to Land, 21 juni 2015).

Op 21 mei 2016 organiseerde ik samen met ontdekkingsreizigster Arita Baaijens een bijzondere editie over Avontuur. Van middernacht tot zonsopgang keken we 21 man (m/v) sterk in de verte, gevolgd door een interview met ontbijt. Op 1 oktober 2016 volgde weer een volledige 24-uurs editie, met als titel Zwaaien naar de Zomer.

Wil je een volgende horizonobservatie meemaken, schrijf je dan graag in voor de nieuwsbrief Mee op Avontuur.


~ Lees of kijk meer ~

Nieuwsbrief
Mee op Avontuur

Blog
Ready2amaze

Social media
/brunovandenelshout
/bruno.vandenelshout
/photologix