Nieuwjaarsspeech

Rondom iedere jaarwisseling creëeren we een aandachtsvolle gelegenheid om terug te kijken naar het voorbije jaar, en vooruit naar het nieuwe. Om beelden en woorden te vinden om jezelf te bemoedigen bij wat jou komend jaar te doen staat, en je in die woorden te laten toespreken.

Zoals je van ons gewend bent, organiseren wij rondom de jaarwisseling weer twee samenkomsten die in het teken staan van de Nieuwjaarsspeech. We zorgen voor een warme en liefdevolle bedding, zodat je kunt oogsten wat het voorbije jaar je bracht, en contact kunt maken met wat wat je in het nieuwe jaar wilt beleven.

We doen dat in het bijzonder tijdens een voorbereidingsdag op vrijdag 16 december 2022 en een feestelijke speechgelegenheid op vrijdag 20 januari 2023. Op beide dagen heten we je welkom op de nieuwe woon- en werkplek van Ruimte voor Helden in Dwingeloo.

In deze editie van de Nieuwjaarsspeech stemmen we nadrukkelijk af op de grotere bewegingen waar we deel van uitmaken, en de energie en gezamenlijkheid die vrijkomt door aan deze bewegingen uitdrukking te geven.

Deelname
Aan wie deelneemt, vragen we een tijdsinvestering van die twee werkdagen en een financiële bijdrage van € 243 (inclusief BTW) om de Nieuwjaarsspeech 2023 en alles wat die in beweging brengt, mee mogelijk te maken. We maken daarbij ruimte voor 12 deelnemers.

Klinkt de nieuwjaarsspeech jou als een waardevolle gelegenheid om aan deel te nemen, vraag ons dan graag om je de uitgebreide uitnodiging toe te sturen.

~~

De speech die ik in aan het begin van 2022 voor mezelf schreef, kun je nalezen in deze blogpost.


~ Lees of kijk meer ~