Wees welkom (2016 - 2018)

Het valt mij op dat in een buurt vaak hetzelfde gebeurt als in een rijdende trein. Heel veel mensen bij elkaar, die ieder met hun eigen dingen bezig zijn. Vaak vooral via hun telefoonscherm. Busy-ness as usual.

In de zomer van 2016 leek het me een goed idee daar iets aan te veranderen. Ik meldde me toen aan bij de bewonersorganisatie van de buurt waarin ik woon, de Bomenbuurt in Den Haag. Ook bood ik de redactie van ons wijkblad De Boomgaard aan om ieder kwartaal mensen te portretteren die nieuw in de buurt kwamen wonen, zoals ik dat nu nog steeds doe.

Woon je korter dan een half jaar in de Haagse Bomenbuurt en lijkt het je leuk om door mij gefotografeerd te worden: stuur een mailtje naar info@photologix.nl. Ik stuur je een grote digitale versie van de foto zodat je die kunt afdrukken hoe je wilt. (De foto hierboven hangt bij onszelf op 90x135cm op canvas, in de gang bovenaan de trap.)

Als je zelf niet nieuw in de buurt bent, maar wel nieuwe buren krijgt - attendeer ze dan natuurlijk graag op Wees Welkom.


~ ~